קורס בטיחות במטבחים 32 שעות לימוד

היקף הקורס: 32 שעות
מטרת הקורס: מתן כלים לעובד המטבח לזהות סיכונים בסביבת העבודה שלו, למנוע מפגעים הקשורים בה ולעבוד בצורה בטוחה.
מבנה הקורס: 5-4 מפגשים (בהתאם לתיאום מראש עם הלקוח)

תוכנית הקורס

  • מושגי יסוד בתורת הבטיחות והגיהות בעבודה
  • חשיבות הבטיחות והגיהות במטבח
  • אחריות הבטיחות בעבודה במטבח
  • תהליך רישוי עסקי מזון
  • תחולת התקנות להעסקת עובדים במתקני יצור והגשת מזון לסוגיו
  • מניעת תאונות החלקה ונפילה במטבח
  • תכנון סימון עמדות עבודה ומעברים.
  • בטיחות בשימוש במערכת החשמל
  • בטיחות בשימוש במערכת הגז ובמתקני גז
  • בטיחות רעש ושמיעה
  • בטיחות בעבודה עם תנורים ומכשירים פולטי חום.
  • מבוא לבטיחות אש
  • • שימוש במטפים ואמצעי-כיבוי נוספים
  • בטיחות בשימוש בחומרי ניקוי וסיכונים כימיים בעבודת המטבח
  • בטיחות בטיגון בשמן עמוק
  • בטיחות בשימוש במיקרוגל ומכשירים פולטי קרינה
  • • בטיחות בעבודה עם סכינים וכלי חיתוך
  • בטיחות בשינוע ידני במטבח
  • סיכונים ביולוגיים בעבודה עם מזון ומניעת הידבקות במחלות
  • ניהול הדרכת עובדי מטבח


קורסים בקרוב

הדרכת אחראי רעלים

20/11/2017 - 22/11/2017

הדרכת עבודה בגובה

05/12/2017 - 05/12/2017

קורס עזרה ראשונה

11/12/2017 - 11/12/2017

חדשות ועדכונים

הוראות בטיחות לבית ולמקום העבודה - פסח
  • מערכת פאמטקס
דגשי בטיחותיים במתן עזרה ראשונה
  • מערכת פאמטקס
לי זה לא יקרה... הילד שלי הכי הכי.... אין סיכוי.... כביכול זה תמיד מפתיע אותנו, בתור אנשים מבוגרים קשה לנו לדמיין כיצד היקר לנו מכל מבצע מעשה שגורם נזק ונגע/ נפצע מחוסר פעולה מתקנת שלנו! כמבוגרים עלינ
  • מערכת פאמטקס