הדרכה

נאמני תברואת מזון לפי דרישות משרד הבריאות (קורס 25 שעות)
רענון בתברואה ובטיחות מזון בהתאם להנחיות משרד הבריאות
ניהול איכות לפי ת”י 9001
ניהול בטיחות מזון לפי שיטת HACCP
טכנולוגיה של מזון ותברואה
הדרכת איכות ארגוניות
הדרכת צוותי בטיחות מזון HACCP
הדרכות בטכנולוגיה של מזון, תברואה ותזונה על פי דרישות הלקוח


קורסים בקרוב

חדשות ועדכונים

הוראות בטיחות לבית ולמקום העבודה - פסח
  • מערכת פאמטקס
דגשי בטיחותיים במתן עזרה ראשונה
  • מערכת פאמטקס
לי זה לא יקרה... הילד שלי הכי הכי.... אין סיכוי.... כביכול זה תמיד מפתיע אותנו, בתור אנשים מבוגרים קשה לנו לדמיין כיצד היקר לנו מכל מבצע מעשה שגורם נזק ונגע/ נפצע מחוסר פעולה מתקנת שלנו! כמבוגרים עלינ
  • מערכת פאמטקס