רענון תברואת מזון

היקף הקורס: 2 שעות
מטרת הקורס:
 רענון בבטיחות מזון, כך שיכירו את דרישות התקנות הנוגעות לבטיחות מזון, יסודות הטיפול הנכון במזון, היגיינה, ותברואה, על-מנת שיוכלו לסייע בנושא בטיחות המזון בבתי-עסק
קבוצת לימוד: עד 20 משתתפים
מבנה הקורס: מפגש אחד


תוכנית הקורס :


סיכונים  : כימי, פיזיקלי, ביולוגי, אלרגנים ורגישיות במזון
היגיינה : שטיפת ידיים, לבוש והופעה
תהליכים : תזרים נכון וזיהום צולב, חיטוי ירקות ושרשרת קרור/חימום/הפשרה



קורסים בקרוב

הדרכת אחראי רעלים

20/11/2017 - 22/11/2017

הדרכת עבודה בגובה

05/12/2017 - 05/12/2017

קורס עזרה ראשונה

11/12/2017 - 11/12/2017

חדשות ועדכונים

הוראות בטיחות לבית ולמקום העבודה - פסח
  • מערכת פאמטקס
דגשי בטיחותיים במתן עזרה ראשונה
  • מערכת פאמטקס
לי זה לא יקרה... הילד שלי הכי הכי.... אין סיכוי.... כביכול זה תמיד מפתיע אותנו, בתור אנשים מבוגרים קשה לנו לדמיין כיצד היקר לנו מכל מבצע מעשה שגורם נזק ונגע/ נפצע מחוסר פעולה מתקנת שלנו! כמבוגרים עלינ
  • מערכת פאמטקס