סדנת תברואת מזון והיגיינה

 
 

היקף הקורס: 4 שעות
מטרת הקורס: רענון בבטיחות מזון לצוות המטבח, כך שיכירו את דרישות התקנות הנוגעות לבטיחות מזון, יסודות הטיפול הנכון במזון, היגיינה, תברואה וטכנולוגיה של המזון, על-מנת שיוכלו לסייע בשמירה על בטיחות המזון בבתי-עסק.
קבוצת לימוד: עד 15 משתתפים

 
תוכנית הקורס :
 
סיכונים :כימי, פיזיקלי, ביולוגי, אלרגנים ורגישיות במזון.
הרעלות : תיאור מקרה
מיקרוביולוגיה : תנאים להתפתחות חיידקים
העברת : תנאים לקטילת חיידקים, פתוגנים עיקריים, עבשים / פטריות / מיקוטוקסינים
רכש : בחירת ספק
היגיינה : שטיפת ידיים, אישור רפואי והופעה
תהליכיי תזרים נכון וזיהום צולב, חיטוי ירקות, שרשרת קרור/ חימום/ הפשרה

לפרטים והרשמה צרו קשר

או היכנסו לכל אפשרויות ההתקשרות עימנו

שירותים נוספים בפאמטקס

קורסים נוספים בפאמטקס

השתלמות עזרה ראשונה להורים

https://youtu.be/fkZA-C0hj6Eהיקף הקורס: 4 שעותמטרת הקורס: הקניית ידע ומיומנות בסיסית בביצוע החייאת לב ריאה בילדים ותינוקות וטיפול ראשוני בפגיעות נפוצות בתינוקות עד להגעת צוות רפואי מוסמך מוסמךקבוצת לימוד: עד

קרא עוד »

השארת תגובה