קורס בטיחות במטבחים 32 שעות לימוד

היקף הקורס: 32 שעות
מטרת הקורס: מתן כלים לעובד המטבח לזהות סיכונים בסביבת העבודה שלו, למנוע מפגעים הקשורים בה ולעבוד בצורה בטוחה.
מבנה הקורס: 5-4 מפגשים (בהתאם לתיאום מראש עם הלקוח)
 

תוכנית הקורס

  • מושגי יסוד בתורת הבטיחות והגיהות בעבודה
  • חשיבות הבטיחות והגיהות במטבח
  • אחריות הבטיחות בעבודה במטבח
  • תהליך רישוי עסקי מזון
  • תחולת התקנות להעסקת עובדים במתקני יצור והגשת מזון לסוגיו
  • מניעת תאונות החלקה ונפילה במטבח
  • תכנון סימון עמדות עבודה ומעברים.
  • בטיחות בשימוש במערכת החשמל
  • בטיחות בשימוש במערכת הגז ובמתקני גז
  • בטיחות רעש ושמיעה
  • בטיחות בעבודה עם תנורים ומכשירים פולטי חום.
  • מבוא לבטיחות אש
  • • שימוש במטפים ואמצעי-כיבוי נוספים
  • בטיחות בשימוש בחומרי ניקוי וסיכונים כימיים בעבודת המטבח
  • בטיחות בטיגון בשמן עמוק
  • בטיחות בשימוש במיקרוגל ומכשירים פולטי קרינה
  • • בטיחות בעבודה עם סכינים וכלי חיתוך
  • בטיחות בשינוע ידני במטבח
  • סיכונים ביולוגיים בעבודה עם מזון ומניעת הידבקות במחלות
  • ניהול הדרכת עובדי מטבח

לפרטים והרשמה צרו קשר

או היכנסו לכל אפשרויות ההתקשרות עימנו

שירותים נוספים בפאמטקס

קורסים נוספים בפאמטקס

השתלמות עזרה ראשונה להורים

https://youtu.be/fkZA-C0hj6Eהיקף הקורס: 4 שעותמטרת הקורס: הקניית ידע ומיומנות בסיסית בביצוע החייאת לב ריאה בילדים ותינוקות וטיפול ראשוני בפגיעות נפוצות בתינוקות עד להגעת צוות רפואי מוסמך מוסמךקבוצת לימוד: עד

קרא עוד »

השארת תגובה