רענון תברואת מזון

 
 

היקף הקורס: 32 שעות
מטרת הקורס: רענון בבטיחות מזון לצוות המטבח, כך שיכירו את  דרישות התקנות הנוגעות לבטיחות מזון, יסודות הטיפול הנכון במזון, היגיינה, תברואה וטכנולוגיה של המזון, על-מנת שיוכלו לסייע בשמירה על בטיחות המזון בבתי-עסק.
קבוצת לימוד: עד 15 משתתפים

 
תוכנית הקורס :
 
סיכונים :כימי, פיזיקלי, ביולוגי, אלרגנים ורגישיות במזון.
הרעלות : תיאור מקרה
מיקרוביולוגיה : תנאים להתפתחות חיידקים
העברת : תנאים לקטילת חיידקים, פתוגנים עיקריים, עבשים / פטריות / מיקוטוקסינים
רכש : בחירת ספק
היגיינה : שטיפת ידיים, אישור רפואי והופעה
תהליכיי תזרים נכון וזיהום צולב, חיטוי ירקות, שרשרת קרור/ חימום/ הפשרה
 
 

לפרטים והרשמה צרו קשר

או היכנסו לכל אפשרויות ההתקשרות עימנו

שירותים נוספים בפאמטקס

קורסים נוספים בפאמטקס

קורס נאמני בטיחות

חוק ארגון הפיקוח על העבודה, תשי"ד-1954 קובע כי במפעל בו מועסקים לפחות  25 עובדים חובה לקיים ועדת בטיחות וכי הוועדה תורכב מנציגי עובדים ונציגי המעסיק

קרא עוד »

הדרכת עבודה בגובה

הדרכת עבודה בגובה בפאמטקס – לא עוד הדרכה רגילה  פאמטקס הנה החברה היחידה בארץ המעבירה הדרכות עבודה בגובה בבית העסק שלך ! כחלק מתפיסת עולמה

קרא עוד »

השארת תגובה